Grenzeloos in transport op maat

Onbegrensde mogelijkheden

en een vracht aan ervaring

Wil je zeker weten dat jouw pakket of lading op de juiste bestemming aankomt?
En uiteraard onbeschadigd en op tijd? Met Gerex sla je de juiste weg in. 

Jouw vracht is ónze vracht. Met aardig wat kilometers asfalt in de benen, kennen we de weg in transportland. Geen pakketje te klein of lading te groot; we denken buiten de gebaande wegen om en komen altijd met een oplossing dat ook in jouw straatje past. Korte lijnen en één aanspreekpunt binnen Gerex: wij staan voor persoonlijk contact en oplossingen op maat.
Wij regelen het voor je. 

Sneltransport

Nog altijd het meeste gebruikte transportmiddel: sneltransport met vrachtwagens. Binnen en buiten Europa weten wij de weg en bieden passende tarieven. De grootte van de lading maakt niet uit: bel ons gerust voor een klein pakket of juist complete trailers vol.

Zeevracht

Goederen importeren of verschepen naar een ander continent? Wij bieden een full service logistieke oplossing, zowel shortsea of deepsea.

Containers, losse pallets, kisten en oversized cargo; voor Gerex geen man overboord.

Luchtvracht

Vliegensvlug op de plaats van bestemming tegen scherpe tarieven!
En geen zorgen: we begeleiden het gehele traject van begin tot het eind. Dat betekent dat we ook bij luchtvrachten met een deur-tot-deur-garantie leveren en pas klaar zijn als de goederen daadwerkelijk overhandigd zijn.

Exceptioneel transport

Grote machines of machineonderdelen, transportbegeleiding, gekke afmetingen, superbreekbaar of een exotisch dier. 
Je kan het zo gek niet bedenken: wij vervoeren het. Gegarandeerd veilig.

Railtransport

Railtransport is door het voortdurend beter wordende spoorwegennetwerk een steeds grotere concurrent van snelwegtransport wat betreft transittijd. Geen omleidingen, files of ander leed; deze zending gaat als een trein!

Opslag en verpakken

 Het verpakken of ompakken van goederen is voor ons niet zo ingewikkeld. Grote of juist breekbare objecten, wij zorgen voor de juiste bescherming.  

Neem ook contact met ons op voor opslaglocaties.